Lav en avis båd

Fold en båd af en avis – Lav en avis båd

Lang tid før PC og mobiltelefoner kom til verden, dengang der var 30 grader om sommeren og 4 meter sne om vinteren….Ja , det lyder jo som starten på et eventyr. Men hvis du spørger en på over 60 år om hvad de leget, da han var dreng….Så ville en avisbåd nok være et godt bud.

Hvis du gerne vil bruge dine gamle aviser til andet end at tænde op med, så har papirfoldning.dk en rigtig god og grundig 12 trins guide til hvordan du folder din egen papirbåd.

Jeg troede egentlig selv mine egne evner stoppede ved simple papirfly, med det lykkedes mig faktisk at lave en rigtig flot avisbåd 🙂 Det er faktisk nemmere end du tror.

Tjek denne video:

Tiden flyver afsted, når du folder din avis båd

Prøv selv at lave din egen avisbåd sammen med dine børn eller venner. Det er rigtig sjovt og tiden flyver afsted, når man folder løs og søsætter dem bagefter.

Det er leg for hele familien også er det jo gratis! Det eneste du skal bruge er nogle gamle aviser, ja også noget vand i en balje eller en sø/å eller et vandhul.

Så der er ingen undskyldninger mere. Sæt i gang!

God dag.

Brug for en gratis avis:

Aviser til 0,-
Prøv Kristeligt Dagblad GRATIS Prøv Kristeligt Dagblad GRATIS og uforpligtende i 4 uger!
Du binder dig ikke til noget og leveringen slutter automatisk når perioden er ovre.

Hertil udlover Kristeligt Dagblad også et gavekort på 2000kr til Salling (Føtex, Netto og Bilka) - der trækkes en vinder hver anden måned.
0,- for 4 ugerSå bliver det da ikke bedre…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.