Abonnement på Weekendavisen

Weekendavisen var oprindelig weekend udgaven af Berlingske Aftenavis, men er siden 1971 udgivet som en selvstændig ugeavis. I 1972 fik den navnet Weekendavisen.

Weekendavisen udkommer hver fredag og er en avis der fokuserer på internationale forhold, samfund og kulturstof. Weekendavisen henvender sig bevidst til den veluddannede del af befolkningen, og er en af de få aviser der er Des med sine læsere.

Weekendavisen fokuserer på fordybelse og fyldig dækning af kunst og litteratur. Dette er en avis til dem der allerede kender nyhederne, men som ønsker perspektiv på de ting der sker. Her er en avis der interesserer sig for de forskellige synspunkter læserne har på de forskellige begivenheder. Weekendavisens ideal er at udgøre en demokratisk offentlighed, dvs. at alle saglige argumenter og synspunkter kan komme til orde.

Weekendavisen har fire sektioner der læses i mindst 140 lande. Samfund omhandler politik og samfund i Danmark, Europa og resten af verden. Kultur omhandler verdenskunst og tanker om tilværelsen med anmeldelser og reportager. Bøger er en sektion i Weekendavisen der omhandler det nye og interessante inden for både fag- og skønlitteratur. Ideer er Danmarks eneste avissektion med en bred og seriøs dækning af de nyeste forskningsideer, lige fra samfundsforskning og økonomi til psykologi, arkæologi og klimaforskning.

Pt. Kan vi ikke tilbyde abonnement på Weekendavisen, men du er velkommen til at lade dig friste af de øvrige gode avis abonnement tilbud.

Periode:Pris:
Prøv Børsen - Børsen Professionel + FredagsavisenTilbud: Lige nu kan du få Børsen leveret hver fredag i 3 måneder og ubegrænset adgang til nyheder, artikler og videoklip på borsen.dk og play.borsen.dk for kun 999 kr.
KUN 999,- for 3 måned


Børsen
Gratis Avis:

Magasin tilbud - Få bladet direkte i din postkasse.