Avisabonnementer i udlandet

Tegn et avisabonnement og få avisen leveret i udlandet

Skal du i kortere eller længere tid opholde dig udenlands, og savner du din danske avis, kan du stadig få et abonnement på din favorit avis. Få friske nyheder og informationer leveret direkte. Der er forskellige muligheder for at få din avis leveret på din adresse, både inden og udenfor Europa.

Læs avisen på nettet – nyheder døgnet rundt

De fleste bladhuse tilbyder at sende avisen, dog forudsat at du selv betaler portoomkostningerne. Ønsker du at spare penge på dit avisabonnement, og undgå at betale portoomkostninger, er det også en mulighed at vælge et online avisabonnement. Med et online avis abonnement kan du læse avisen online på nettet – når det passer dig, og hvor det passer dig. Flere af bladhusene tilbyder online abonnementer der er lige så gode, eller ligefrem bedre end de trykte aviser. Med et online avisabonnement får du en elektronisk og opdateret avis der i anvendelse og layout minder rigtig meget om den trykte avis.

Nedenfor er en oversigt over de gode tilbud der tilbydes på avisabonnementer i øjeblikket.

Periode:Pris:
Prøv Børsen - Børsen Professionel + FredagsavisenTilbud: Lige nu kan du få Børsen leveret hver fredag i 3 måneder og ubegrænset adgang til nyheder, artikler og videoklip på borsen.dk og play.borsen.dk for kun 999 kr.
KUN 999,- for 3 måned


Børsen
Gratis Avis:

Magasin tilbud - Få bladet direkte i din postkasse.

Avisabonnementer i udlandet – eller køb i aviskiosk

Det er ikke alle aviser der sender til udlandet, derfor er det en god idé at ringe til dem og høre om muligheden for dette. Det kan også være dyrt at få dem sendt og bemærk også at leveringstiden kan være lang. Så det er ikke sikkert at det er friske nyheder du modtager.
Men vi har vel alle prøvet at købe BT eller Ekstra Bladet i udlandet og betalt en lidt høj pris for en avis som er 1-2 dage gammel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.