Abonnement på Politiken

Abonnement på Politiken – Tilbud på aviser.

Dagbladet Politiken er en avis med et socialliberalt udgangspunkt, og ligger derfor længere til venstre politisk set end de to øvrige landsdækkende morgenaviser (Berlingske Tidende og Morgenavisen Jyllandsposten). Politiken er dog ikke en venstreorienteret avis.

Udgivelsen af Politiken som en selvstændig avis, startede d. 1. Oktober 1884 efter at Viggo Hørup og Edvard Brandes blev fyret som redaktører af avisen Morgenbladet. Årsagen var en særdeles kritisk artikel om N.F.S. Grundtvig. Morgenbladet var startet som partiet Venstres første hovedstadsorgan.

Hørup og Brandes besluttede sig for at grundlægge Politiken, som en videreførelse af deres idéer fra samarbejdet på Morgenbladet. Herman Meyer Bing, en af grundlæggerne af Bing & Grøndahls Porcelænsfabrik bidrog med sin kapital til at finansiere driften af avisen.

Siden 1970 har Politiken ikke haft tilhørsforhold til Det Radikale Venstre, men er fortsat en avis der udgives på et moderat venstreorienteret grundlag. Politiken opfattes som en oppositionsavis.

I øjeblikket har vi ingen abonnement tilbud på Politiken, men du er velkommen til at lade dig friste af de øvrige gode avis abonnement tilbud.

Periode:Pris:
Prøv Børsen - Børsen Professionel + FredagsavisenTilbud: Lige nu kan du få Børsen leveret hver fredag i 3 måneder og ubegrænset adgang til nyheder, artikler og videoklip på borsen.dk og play.borsen.dk for kun 999 kr.
KUN 999,- for 3 måned


Børsen
Gratis Avis:

Magasin tilbud - Få bladet direkte i din postkasse.

Vi arbejder altid på at have alle avis tilbud med på siden. Desværre har vi ikke alle med og tilbud åbner og lukker igen. Vi arbejder altid på at have opdateret alle tilbud. Men da de ændres tit, kan vi ikke love at alle tilbud er opdateret. Klik på linket og find deres dagspriser.